rolinvanopstal
Rolin van Opstal, violiste viooldocente   Rolin van Opstal, violiste viooldocente

Speciale gelegenheden

Live muziek kan een bijzondere bijdrage leveren aan speciale gelegenheden. Daarbij kunt u denken aan een strijkkwartet dat uw feestelijke gelegenheid van vrolijke, levendige muziek voorziet. Maar ook aan een viooloptreden tijdens een uitvaart, dat een moment van rust en bezinning kan betekenen. Voor allerlei soorten gelegenheden kan live muziek net dat beetje extra zijn.

Rolin van Opstal heeft de mogelijkheid om hierin iets voor u te betekenen. Zij kan een ensemble samenstellen speciaal voor uw gelegenheid, met een repertoire dat op uw voorkeuren en wensen aansluit. Neem voor de mogelijkheden contact met haar op.

Link
Contactformulier contact1

 

Concerten voor specifieke doelgroepen

Het is bovendien mogelijk om concerten te boeken die speciaal op een bepaalde doelgroep gericht zijn. Zo heeft Rolin van Opstal veel ervaring in het geven van concerten voor ouderen in verzorgingshuizen, met een speciaal op hen afgestemd repertoire. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om een kinderconcert aan te vragen. Dat kan bijvoorbeeld leuk zijn op school of bij een kinderfeestje. Heeft u een doelgroep in gedachten die hier niet wordt genoemd? Aarzel niet om naar de mogelijkheden voor uw idee te vragen.