rolinvanopstal
Rolin van Opstal, violiste viooldocente   Rolin van Opstal, violiste viooldocente

Rolin van Opstal geeft ook vioolles! Zij heeft privépraktijken in Tilburg en in Capelle aan den IJssel. Ook is zij verbonden aan MuziekPunt Gorinchem, waar zij les geeft op de locatie Woudrichem (Almkerk).

Interessante link
MuziekPunt Gorinchem link2

 

Viool leren spelen

De viool is een erg mooi instrument, zowel om naar te kijken als om naar te luisteren. Je kunt er heel veel soorten muziek op spelen, dus er is altijd wel iets bij wat je mooi vindt. In mijn lessen let ik er op dat je een goede en ontspannen basishouding en -techniek aanleert. Hiermee beleef je namelijk nog meer plezier aan het spelen van al deze mooie muziek. Ook besteed ik aandacht aan samenspelen in de lessen (bijvoorbeeld met twee violen of viool en piano). Dat maakt het muziek maken extra leuk!

 

Voor wie?

Iedereen die graag viool wil leren spelen is welkom. Of je nu jong bent of oud, wel of geen noten kunt lezen, nog helemaal aan het begin staat of al goed kunt spelen, ik geef les op jouw eigen niveau. Zo zijn de lessen helemaal aangepast op wat jij nodig hebt en leuk vindt om te leren spelen.

 

Hoe lang en hoe vaak les?

Voor beginners raad ik de eerste periode lessen aan van 30 minuten, 1 keer per week. Daarna kan worden overgestapt op lessen van 45 minuten. Voor gevorderden bied ik naast lessen van 45 minuten ook lessen van 60 minuten aan. Eventueel is het dan mogelijk om eens in de twee weken les te nemen.

 

Wat zijn de kosten?

Proefles/kennismakingsles: gratis
Les van 30 minuten: € 16,00
Les van 45 minuten: € 24,00
Les van 60 minuten: € 32,00

 

Aanvraag

Heeft u interesse in een gratis en vrijblijvende proefles? Neem dan contact met mij op.

Link
Contactformulier contact1