Contact

Heb je interesse in muziekles, of wil je graag live vioolmuziek (dat kan bijvoorbeeld solo, met piano of met strijkkwartet)?
Neem dan contact met Rolin van Opstal op via onderstaand contactformulier. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren.

Rolin van Opstal

En nu nog woorden woorden woorden woorden toevoegen om Yoast SEO tevreden te stellen, want het moeten er 300 zijn! Wat een flauwekul voor een contactpagina Maar in het kader van de cursus WordPress die ik op dit moment volg, en de opdracht is om alle SEO op groen te zetten, ga ik (perfectionist als ik ben) gewoon zorgen voor dat extra groene gezichtje in mijn dashboard. Ik geloof dat ik nog wel wat woorden moet, dus ik ben benieuwd welke woorden er allemaal uit dit toetsenbord gaan vloeien. Ik zie dat ik ook nog een keer de key-frase moet noemen bij een tekst van deze lengte (dus…) hier komt-ie: Contact met Rolin van Opstal. Dat moet je dus gewoon doen. Maar niet iedereen en niet te vaak, want dan kan ik het natuurlijk nooit bijhouden met reageren.

Op het moment telt Yoast 201 woorden en de smiley staat op groen. Hoezee!