Kamermuziekles

Speel je samen met iemand anders, of met een klein ensemble, en heb je zin in extra inspiratie? Je bent van harte welkom om ook met elkaar les te volgen. Ik heb mij gespecialiseerd in kamermuziek en kan jullie coachen en inspireren in het samenspel. Ook met andere instrumenten dan viool kun je in dit geval bij mij terecht.

Misschien wel het mooiste aan musiceren is samenspelen. Hoe heerlijk is het om samen de muziek te beleven. En hoeveel meer klankkleuren kun je op die manier maken! Het is een prachtige ervaring om met elkaar in een muzikale flow te komen: dan is één plus één absoluut meer van twee.

Ook in samenspel kun je groeien. Het is meer dan op hetzelfde moment je eigen partij zo goed mogelijk spelen. Om echt samen muziek te maken ga je op zoek naar een gezamenlijk muzikaal idee en werk je aan een manier om dat voor elkaar te krijgen. Je kunt denken aan instrumentale techniek, maar ook aan samenspeltechniek (zoals aangeven, samen ademen, een mengende klank).

Een goede kamermuziekles kost wat meer tijd dan een individuele les. Daarom bied ik kamermuzieklessen aan van 1 uur, 1,5 uur of 2 uur. Klik hier voor de kosten en algemene voorwaarden. Wil je graag een les? Neem contact met mij op via het contactformulier.