Orkesten

In verschillende orkesten speel ik als tuttiviolist, zowel bij de eerste als tweede violen. Beide rollen liggen mij goed en de afwisseling vind ik heerlijk! Ook heb ik ervaring als concertmeester en als aanvoerder van de tweede violen.

Orkesten waarmee ik regelmatig speel zijn het orkest van Stichting Ars Musica (o.l.v. Patrick van der Linden) en Concerto Brabant (o.l.v. Bernhard Touwen). Met deze orkesten heb ik ook meegewerkt aan diverse televisieopnames. Het repertoire bestaat vaak uit barok-en klassieke muziek, af en toe ook wat meer romantisch en zo nu en dan hedendaags.

Hier zijn een tweetal televisieopnames te bekijken die ik heb gedaan met Stichting Ars Musica. Hieronder is een opname te zien van het eerste deel van symfonie nr. 29 van Mozart, waar ik speel als tutti eerste violist. Daarnaast hier een link naar de opname van de Messiah van Händel, waarbij ik de tweede violen aanvoer.

Zoekt u een violist voor een projectorkest? Neem contact met mij op!

Hieronder weer wat extra woorden voor Yoast, omdat het zo gezellig is. Bla bla bla, wat leuk is dit, en wat een toegevoegde waarde heeft dit weer! Ik had mezelf beloofd om minder sarcasme te gebruiken, o jee… Hoe moet dat nou? Hopelijk lees niemand dit. En zo wel, dan hoop ik dat ik een glimlach op een gezicht mag toveren. Dat vind ik altijd wel leuk om te mogen doen. Lacht u al? Of word u heel erg chagrijnig van deze flauwekul? Dat spijt me dan, en lees vooral niet verder. Maar wees gerust, ook aan deze tekst komt een eind, ik zie een groene smiley verschijnen!